5 intrebari si raspunsuri alaturi de Trippin

Am avut sansa sa il cunosc pe Trippin dupa un simplu DM daca ar vrea sa lucram. Ne-am vazut si am filmat a doua zi, I’m really grateful for that.

La filmari l-am cunoscut si pe @notYoulee (producator, mutat din Craiova in Bucuresti la fel ca Trippin). A aparut si el in clipul de la Gone 2.

Filmarile au fost tari rau, am tras o gramada de footage. Baietii mi-au dat vibeul ca vor sa faca chestii misto, hustlers kinda vibe.

Am tras 30 de minute de cadre pentru o piesa de 2 minute.

Inainte de lansarea clipului, am decis sa ii iau un interview lui Trippin:

TONI: De la ce vine numele “Trippin”?

Trippin: Aveam 13-14 ani. Era un trend pe Instagram in care, iti puneai in username ceva derivat de la artistul tau favorit. Mie imi placea Trippie Redd si cum ma cheama Matei: tovarasul meu a zis sa imi pun “MateiTrippin”. Am zis: Mama ce tare e. De la asta a ramas numele.

TONI: Cum ai inceput sa abordezi muzica? Ce te-a atras?

TRIPPIN: Mereu ascultam foarte multa muzica. Sunt genul de persoana care asculta muzica cand face orice si nici nu mai realizeaza ca sunt versuri pe fundal. Muzica e backround-ul meu pentru tot ce fac. Ascultand multa muzica am zis ca vreau si eu sa fac pentru ca la noi nu se facea ce voiam eu la vremea aia. Oricum ce voiam sa fac eu atunci nu are treaba cu ce vreau sa fac acum. In Romania cel mai mare lucru la vremea aia era Satra Benz. Dupa am dat de Micu Prinzz si Ian cu Azteca, cand i-am vazut ca isi fac filmul lor si ca nu seamana deloc cu Satra am zis ca pot si eu.

TRIPPIN: M-am apucat luand Audacity si inregistram cu microfonul de la casti. Aveam un tovaras care canta de mult timp si m-am dus la home studioul lui. Atunci s-a facut prima piesa care acum nu cred ca mai e postata nicaieri.

TONI: Ai avut vreo persoana care sa te ajute cel mai mult cu muzica? Daca da cine si cum?

TRIPPIN: AMTILB. Nu doar in muzica, m-a ajutat overall in life. La modul ca zici ca m-a luat si m-a crescut atunci cand m-am mutat in Bucuresti. Stiam doar 2-3 persoane, din care el era una, mi-a facut cunostinta cu lumea din industrie. Muzical, mi-a dat ce sa ascult, la vremea aia eu ascultam doar ce era nou pe vremea aia gen Yeat, Summrs, Slayworld. Mi-a zis ca: “Tu ai versuri de Nav, asculta Nav”. Cumva m-a evoluat muzical prin faptul ca am inteles ca nu trebuie sa overdo things, muzica simpla e mai buna. Pe albumul meu cu el nu o sa mai fie asa de multe chestii, gen o sa las si beatul sa respire la un moment dat.

Trippin: “Muzica simpla e mai buna”

TONI: Cum e vibeul tau cand inregistrezi in studio? Ai vreun must have thing?

TRIPPIN: Must have thing-ul meu in primul rand este majoritatea pieselor prefer sa le trag acasa. Daca inregistrez la studio si e seara, o dam mai pe caterinca, mai pe lene. Also fac muzica mai buna dimineata cand ma trezesc, si al doilea must have este cafeaua. Gen daca beau o cafea pe burta goala ies 2-3 piese tari rau.

TONI: Ce tip de fani crezi ca ai, pentru cine faci muzica? Atunci cand canti, ce persoana iti imaginezi ca asculta?

TRIPPIN: Muzica o fac pentru mine. Asta cam orice artist o face, pentru un fel de terapie, pentru el insusi. Din cate am observat la ascultatorii mei, media de varsta este destul de ridicata. Nu fac muzica pentru copii (no offense). Toata lumea pe care am cunoscut-o si care ma asculta, au un nivel de cultura muzicala dezvoltata. Grown ahh music nerds.

Asta a fost interviewul cu Trippin, in continuare, vineri se lanseaza music videoul alaturi de el si Youlee. Stay tuned.