Introducing Trap House Moldova

Am dat de ei luna trecuta intr-o postare virala pe TikTok, cu un refren care cu greu intelegeam ce zic daca nu erau subtitrari, am zis sa vad care e faza.

Trap House Moldova, este un grup alcatuit din 3 membri: Gabi, Marius si Mihai.

Mi-a placut de ei pentru ca primesc vibeu acela de a nu incearca sa faca ceva neaparat bun pentru impresia celorlalti, ci mai degraba having fun while doing it. Pentru 3 luni de cantat serios, chiar e tare ce fac.

Inainte de lansarea clipului, l-am intrebat pe Gabi cateva intrebari despre el si despre grup:

1. De la ce vine numele Trap House Moldova?

Trap House Moldova era intenționat să fie un nume provizoriu, l-am luat după ce glumeam de faptul că vrem să înregistrăm muzică, dar nu avem studio. La moment avem un loc unde putem înregistra, deci e un trap house, din Moldova.

2. Cum v-ati apucat de cantat si acum cat timp?

Am început să luăm rap-ul în serios prin toamnă, Octombrie 2022 cam așa, înainte de asta, prin vara, nu o făceam în serios most of the times, primele piese erau înregistrate în WC la McDonald`s UNIC, sau in parc.

3. Spune-ne povestea melodiei “UNIC FREESTYLE”.

“Faza e că UNIC FREESTYLE nu trebuia să fie lansat pe contul nostru de SoundCloud inițial. Eram la Marwuss (Marius) acasă împreună cu Misha (Mihai) și înregistram piese pentru mixtape, era undeva ora 4 noaptea și eram deja obosiți toți de la atâta înregistrat. Misha a dat play la beatul folosit pentru UNIC FREESTYLE, da pe mine si pe Marius nu prea ne rupea, dar am zis să înregistrăm oricum.”

4. Fun fact despre tine?

Fac facultate de medicină pe langâ rap.

5. Ce artisti underground din cultura noastra iti mai plac?

Urmăresc mai mulți artiști din România, dar la moment I rock with Candyboii și SA1 cel mai mult.

Acesta a fost scurt interviewul cu Gabi din Trap House Moldova. Clipul la UNIC FREESTYLE a fost filmat la fel ca la Censu x Danielescu – Chineza, fiindca nu prea aveam cum sa ma duc pana in Chisinau sa filmez.

Clipul la “UNIC FREESTYLE” iese pe canalul RageCTRL, sambata, 14.01, ora 14:01.

TRAP HOUSE MOLDOVA – UNIC FREESTYLE (Directed by Toni Daraban)

TRAP HOUSE MOLDOVA · KROKODIL